Top

Adapters & Connectoren

U heeft het ongetwijfeld ook wel eens, uw bestanden staan op uw USB-stick terwijl u ze eigenlijk nodig heeft op uw smartphone of tablet. Om nou eerst de computer/laptop aan te zetten en de bestanden te e-mailen is ook weer erg omslachtig. 

Nu is er DE oplossing! De adapter / connector van Integral uit de On The Go serie. Deze adapter vormt uw USB-stick om tot een micro USB waardoor u eenvoudig uw bestanden op uw tablet of smartphone kunt gebruiken.

Kijk hier voor de exacte specificaties.

Kijk hier onder naar de beschikbare USB adapters.
USB Card reader SD, SDHC, SDXC, Micro SD en Micro SDHC USB2.0 Integral
USB Card reader SD, SDHC, SDXC, Micro SD en Micro SDHC USB2.0 Integral
Klein, handig en voordeelig. De Dual slot card reader van Integral zorgt er voor dat u overal makkelijk en snel uw bestanden van een geheugenkaart op uw computer of laptop kunt zetten. Wilt u de bestanden direct op uw tablet? Gebruik dan de OTG adapter!
€ 4,95
€ 3,95
USB-stick voor Tablet 16GB usb3.0 Integral Slide On The Go
USB-stick voor Tablet 16GB usb3.0  Integral Slide On The Go
De Integral Slide On The Go is een speciale tablet usb stick of smartphone usb stick. Deze otg usb stick is speciaal ontwikkeld 16GB 3.0 USB-stick met een gewone USB-aansluiting en een mini USB-aansluiting. Het is dus een gewone USB-stick en een mini usb stick in 1. De Integral Slide On The Go neemt u eenvoudig met u mee en zorgt er voor dat u eenvoudig bestanden over kunt zetten van uw desktop of laptop naar uw smartphone of tablet.
€ 13,95
USB-stick voor Tablet 32GB usb3.0 Integral Slide On The Go
USB-stick voor Tablet 32GB usb3.0  Integral Slide On The Go
De Integral Slide On The Go is een speciale tablet usb stick of smartphone usb stick. Deze otg usb stick is speciaal ontwikkeld 32GB 3.0 USB-stick met een gewone USB-aansluiting en een mini USB-aansluiting. Het is dus een gewone USB-stick en een mini usb stick in 1. De Integral Slide On The Go neemt u eenvoudig met u mee en zorgt er voor dat u eenvoudig bestanden over kunt zetten van uw desktop of laptop naar uw smartphone of tablet.
€ 22,95
USB-stick voor Tablet 64GB usb3.0 Integral Slide On The Go
USB-stick voor Tablet 64GB usb3.0  Integral Slide On The Go
De Integral Slide On The Go is een speciale tablet usb stick of smartphone usb stick. Deze otg usb stick is speciaal ontwikkeld 64GB 3.0 USB-stick met een gewone USB-aansluiting en een mini USB-aansluiting. Het is dus een gewone USB-stick en een mini usb stick in 1. De Integral Slide On The Go neemt u eenvoudig met u mee en zorgt er voor dat u eenvoudig bestanden over kunt zetten van uw desktop of laptop naar uw smartphone of tablet.
€ 39,95