Top

Keep Calm and Back Up ! 8GB Blauw

  • Keep Calm and Back Up ! 8GB Blauw
  • Keep Calm and Back Up ! 8GB Blauw
9,49
Verwachte levertijd: 2 dag

Keep Calm And Back Up! De Keep Calm USB-stick van Integral geeft u tijdens het werk en school altijd het juiste advies, Back Up!

De originele slogan Keep Calm and Carry On is gebruikt door de Britse overheid om het moraal onder de Britse bevolking op te krikken in de aanloop naar de Tweede Wereld Oorlog. Sindsdien is deze slogan in heel veel variaties gebruikt en nu ook in het advies dat u de documenten en foto's eens in de zoveel tijd moet back-uppen. 

Dus, Keep Calm And Back Up!

Vanaf heden zijn de 8GB usb-sticks uitlopend, hierdoor kunt u deze nog maar tijdelijk en met beperkte aantallen bij ons bestellen. Wilt u toch een groter aantal, schroom niet en stuur ons een mail. Want wij kunnen altijd bij onze leverancier navragen of deze toch nog op voorraad zijn.

Merk: Integral
Type: Xpression, Keep Calm and Back Up
Kleur: Blauw
USB: 2.0
Capaciteit: 8GB

Prijs: €9,49
Verzendkosten: € 2,50
Levertijd: 1-3 werkdagen

Vanaf 1 Januari 2018 zijn wij wettelijk verplicht om thuiskopieheffing af te dragen en door te berekenen. Hierdoor zal er €0,60 per usb-stick bij worden geteld. 

Doordat wij de prijzen zo laag mogelijk proberen te houden kan het voorkomen dat de levertijden iets oplopen wanneer u meerdere stuks besteld. Dit zal dan direct door onze leverancier in Engeland worden verzonden.

Wilt u meerdere stuks van deze usb-stick en wilt u een schatting van de levertijd of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!


Reviews (0)
Deel dit met een vriend(in)
@
@