Top

Integral Xpression pattern Birds 8GB USB-Stick roze

  • Integral Xpression pattern Birds 8GB USB-Stick roze
  • Integral Xpression pattern Birds 8GB USB-Stick roze
  • Integral Xpression pattern Birds 8GB USB-Stick roze
9,49
Verwachte levertijd: 2 werkdagen

De Xpression pattern serie van Integral is speciaal gemaakt voor de mensen die niet graag een saaie USB-stick op zak willen hebben. De Xpression van Integral is leverbaar met de print Birds in 8GB en 16GB, Flowers in 8GB en 16GB en nog veel meer!


Tijdens het gebruik past het beschermkapje op de achterkant van de usb stick, hierdoor zult u deze nooit meer kwijtraken! 


Vanaf heden zijn de 8GB usb-sticks uitlopend, hierdoor kunt u deze nog maar tijdelijk en met beperkte aantallen bij ons bestellen. Wilt u toch een groter aantal, schroom niet en stuur ons een mail. Want wij kunnen altijd bij onze leverancier navragen of deze toch nog op voorraad zijn.

Merk: Integral
Type: Xpression Birds
Capaciteit: 8GB

Prijs: €9,49

Verzendkosten €2,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Vanaf 1 Januari 2018 zijn wij wettelijk verplicht om thuiskopieheffing af te dragen en door te berekenen. Hierdoor zal er €0,60 per usb-stick bij worden geteld. 


Toch liever 16GB Birds? Klik op de gewenste capaciteit.

Doordat wij de prijzen zo laag mogelijk proberen te houden kan het voorkomen dat de levertijden iets oplopen wanneer u meerdere stuks besteld. Dit zal dan direct door onze leverancier in Engeland worden verzonden.

Wilt u meerdere stuks van deze usb-stick en wilt u een schatting van de levertijd of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!Reviews (0)
Type de code over
Deel dit met een vriend(in)
@
@
Type de code over

Misschien vind u dit ook wel iets: