Top

Integral Courier 8GB 3.0 USB stick flash drive blauw

  • Integral Courier 8GB 3.0 USB stick flash drive blauw
  • Integral Courier 8GB 3.0 USB stick flash drive blauw
  • Integral Courier 8GB 3.0 USB stick flash drive blauw
9,95
Verwachte levertijd: 1 dag

De Integral Courier 3.0 USB stick biedt u altijd en overal de mogelijkheid om met groot gemak uw bestanden mee te nemen en er toegang toe te hebben. De Integral Courier usb flash drive heeft een capaciteit van 8GB. Tijdens het gebruik past het beschermkapje op de achterkant van de usb stick, hierdoor zult u deze nooit meer kwijtraken!

Vanaf heden zijn de 8GB usb-sticks uitlopend, hierdoor kunt u deze nog maar tijdelijk en met beperkte aantallen bij ons bestellen. Wilt u toch een groter aantal, schroom niet en stuur ons een mail. Want wij kunnen altijd bij onze leverancier navragen of deze toch nog op voorraad zijn.

Merk: Integral
Type: Courier
Cappaciteit: 8GB
USB: 3.0

Prijs: €9,95
Verzendkosten €2,50
Levertijd: 6-10 werkdagen
Garantie: 2 jaar


Vanaf 1 Januari 2018 zijn wij wettelijk verplicht om thuiskopieheffing af te dragen en door te berekenen. Hierdoor zal er €0,60 per usb-stick bij worden geteld. 
 

De Courier 3.0 is van 8GB t/m 64GB. Klik HIER voor het overzicht.

 
 

Doordat wij de prijzen zo laag mogelijk proberen te houden kan het voorkomen dat de levertijden iets oplopen wanneer u meerdere stuks besteld. Dit zal dan direct door onze leverancier in Engeland worden verzonden.

Wilt u meerdere stuks van deze usb-stick en wilt u een schatting van de levertijd of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!Reviews (0)
Deel dit met een vriend(in)
@
@