Top

Integral ARC 8GB metalen USB-stck flash drive

  • Integral ARC 8GB metalen USB-stck flash drive
  • Integral ARC 8GB metalen USB-stck flash drive
  • Integral ARC 8GB metalen USB-stck flash drive
9,95
Verwachte levertijd: 2 werkdagen

De Integral ARC is een usb2.0 8GB USB-stick met een metalen behuizing waardoor deze uitermate geschikt is om aan bijvoorbeeld de sleutelbos mee te nemen. Deze metalen USB-stick zorgt er voor dat u uw bestanden veilig en eenvoudig mee kunt nemen. Deze 8GB USB-stick kopen kunt u hier!

Vanaf heden zijn de 8GB usb-sticks uitlopend, hierdoor kunt u deze nog maar tijdelijk en met beperkte aantallen bij ons bestellen. Wilt u toch een groter aantal, schroom niet en stuur ons een mail. Want wij kunnen altijd bij onze leverancier navragen of deze toch nog op voorraad zijn.

Merk: Integral
Type: ARC
USB: 2.0
Capaciteit: 8GB
Kleur: Metaal

Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 2,50
Levertijd: 1-3 werkdagen

Vanaf 1 Januari 2018 zijn wij wettelijk verplicht om thuiskopieheffing af te dragen en door te berekenen. Hierdoor zal er €0,60 per usb-stick bij worden geteld. 

Bent u toch op zoek naar een ander formaat van de Integral ARC? De Integral ARC is ook verkrijgbaar in de volgende formaten: 16GB, 32GB en 64GB.

Doordat wij de prijzen zo laag mogelijk proberen te houden kan het voorkomen dat de levertijden iets oplopen wanneer u meerdere stuks besteld. Dit zal dan direct door onze leverancier in Engeland worden verzonden.

Wilt u meerdere stuks van deze usb-stick en wilt u een schatting van de levertijd of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

USBTotaal


Reviews (0)
Deel dit met een vriend(in)
@
@