Top

Integral 360 8GB USB-stick grijs/wit

  • Integral 360 8GB USB-stick grijs/wit
7,95
Verwachte levertijd: 2 werkdagen

Moderne 8GB USB-stick van Integral. Deze Integral USB-stick, de 360, is weg te draaien zodat hij goed beschermt is maar ook zeer eenvoudig is in het gebruik. U zult ook nooit het kapje meer verliezen!

Vanaf heden zijn de 8GB usb-sticks uitlopend, hierdoor kunt u deze nog maar tijdelijk en met beperkte aantallen bij ons bestellen. Wilt u toch een groter aantal, schroom niet en stuur ons een mail. Want wij kunnen altijd bij onze leverancier navragen of deze toch nog op voorraad zijn.

Merk: Integral
Type: 360
Kleur: Grijs/wit
Specialiteit: 360 graden draaibaar
USB: 2.0
Capaciteit: 8GB

Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 2,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
Garantie: 2 jaar


Vanaf 1 Januari 2018 zijn wij wettelijk verplicht om thuiskopieheffing af te dragen en door te berekenen. Hierdoor zal er €0,60 per usb-stick bij worden geteld. 

Specificaties:
Maten: (LxBxD) 62x17x10mm
Gewicht: 9,5 gram
Plug and Play
Windows: Xp,Vista, 7 en 8
Mac OS: 09 en later
Linux: 2.4.0 en hoger
Minimale temperatuur: 0 graden celsius
Maximale temperatuur: 70 graden celsius


Doordat wij de prijzen zo laag mogelijk proberen te houden kan het voorkomen dat de levertijden iets oplopen wanneer u meerdere stuks besteld. Dit zal dan direct door onze leverancier in Engeland worden verzonden.

Wilt u meerdere stuks van deze usb-stick en wilt u een schatting van de levertijd of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!


Reviews (0)
Deel dit met een vriend(in)
@
@