Top

Adata S007 4GB groen High-speed 2.0 USB-stick

45% Korting
  • Adata S007 4GB groen High-speed 2.0 USB-stick
  • Adata S007 4GB groen High-speed 2.0 USB-stick
  • Adata S007 4GB groen High-speed 2.0 USB-stick
  • Adata S007 4GB groen High-speed 2.0 USB-stick
€ 10,95
6,00
Verwachte levertijd: 2 werkdagen

De S007 serie van Adata is een usb stick die zowel shockproof als waterproof is en deze is speciaal gemaakt voor degenen die evenveel tijd op locatie als op kantoor besteden en de usb stick in hun vrije tijd overal mee naar toe nemen. Voor deze actieve leefstijl heeft Adata nu een flash memory product ontworpen die hier precies bij past. De S007 serie! De High Speed zorgt ervoor dat u 10% sneller kunt werken dan een "gewone" 2.0 usb-stick!

 



De S007 flash drive is solide gemaakt waardoor de usb-stick het uithoudingsvermogen heeft om zich staande te houden op ruiger terrein. De overdrachtssnelheden van deze Adata zijn hoog genoeg om u bij te houden op welk terrein dan ook.
 

Overeenstemming met de US MIL-SPEC standards neemt de angst voor dataverlies door omgevingsfactoren weg. Met een rond en simpel profiel biedt het oppervlak een comfortabele en anti-slip grip. Een laag beschermend rubber van militaire kwaliteit levert water- en shockproof prestaties.

 

Merk: Adata
Type: S007
Capaciteit: 4GB
Kleur: Groen met zwart
Garantie: 
1 jaar
USB: 2.0


Verzendkosten: €2,50
Levertijd: 1-3 werkdagen

Bent u toch op zoek naar een ander formaat van de Adata S007? De Adata S007 is ook verkrijgbaar in de volgende formate: 8GB en 16GB

Doordat wij de prijzen zo laag mogelijk proberen te houden kan het voorkomen dat de levertijden iets oplopen wanneer u meerdere stuks besteld. Dit zal dan direct door onze leverancier in Engeland worden verzonden.

Wilt u meerdere stuks van deze usb-stick en wilt u een schatting van de levertijd of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Het rubber dat om de usb-stick heen zit zorgt ervoor dat deze waterproof en shockproof is. In een laboratorium is de waterdichtheid, uiteraard met gesloten cap, getest op 1 meter diepte voor 20 minuten! De mate van shockproof voldoet aan de hoge eisen van US MIL-STD-810F-514.5C-3 military standard waardoor u deze usb stick gerust overal mee naar toe kunt nemen.

 

Heeft u vragen over dit product, over de levering, over uw bestelling of heeft u een andere vraag!? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen erg graag.



Reviews (0)
Deel dit met een vriend(in)
@
@

Misschien vind u dit ook wel iets: