Top

USB-stick blauw 8GB Integral Neon 2.0 usb

  • USB-stick blauw 8GB Integral Neon 2.0 usb
  • USB-stick blauw 8GB Integral Neon 2.0 usb
7,95
Verwachte levertijd: 2 werkdag

Met deze Integral Neon blauw 8GB USB-stick heeft u altijd voldoende geheugen op zak in een hip jasje, U kunt deze USB-stick kopen in zowel oranje, geel als roze. Kies snel voor deze hippe upgrade voor een scherpe prijs.

Vanaf heden zijn de 8GB usb-sticks uitlopend, hierdoor kunt u deze nog maar tijdelijk en met beperkte aantallen bij ons bestellen. Wilt u toch een groter aantal, schroom niet en stuur ons een mail. Want wij kunnen altijd bij onze leverancier navragen of deze toch nog op voorraad zijn.

Merk: Integral
Type: Neon
USB: usb2.0
Capaciteit: 8GB
Kleur: blauw

Prijs: €7,95
Verzendkosten: 2,50
Levertijd: 1-3 werkdagen


Vanaf 1 Januari 2018 zijn wij wettelijk verplicht om thuiskopieheffing af te dragen en door te berekenen. Hierdoor zal er €0,60 per usb-stick bij worden geteld. 

Doordat wij de prijzen zo laag mogelijk proberen te houden kan het voorkomen dat de levertijden iets oplopen wanneer u meerdere stuks besteld. Dit zal dan direct door onze leverancier in Engeland worden verzonden.

Wilt u meerdere stuks van deze usb-stick en wilt u een schatting van de levertijd of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!


USBTotaal


Reviews (0)
Type de code over
Deel dit met een vriend(in)
@
@
Type de code over