Top

8GB usb stick usb2.0 zwart, Integral Black

  • 8GB usb stick usb2.0 zwart, Integral Black
  • 8GB usb stick usb2.0 zwart, Integral Black
  • 8GB usb stick usb2.0 zwart, Integral Black
7,49
Verwachte levertijd: 2 dag

Een goede 8GB usb stick, een must voor elk kantoor of studeerkamer. De Integral Black usb stick is een degelijke usb stick waar tegen een scherpe prijs meer dan voldoende data op kan.

Vanaf heden zijn de 8GB usb-sticks uitlopend, hierdoor kunt u deze nog maar tijdelijk en met beperkte aantallen bij ons bestellen. Wilt u toch een groter aantal, schroom niet en stuur ons een mail. Want wij kunnen altijd bij onze leverancier navragen of deze toch nog op voorraad zijn.

Merk: Integral
Type: Black
Capaciteit: 8GB
USB: 2.0

Prijs: € 7,49
Verzendkosten: €2,50
Levertijd: 1-3 werkdagen

Vanaf 1 Januari 2018 zijn wij wettelijk verplicht om thuiskopieheffing af te dragen en door te berekenen. Hierdoor zal er €0,60 per usb-stick bij worden geteld. 

Bent u toch op zoek naar een ander formaat van de Integral Black? De Integral Black is ook verkrijgbaar in de volgende formaten: 16GB, 32GB, 64GB en 128GB.

Doordat wij de prijzen zo laag mogelijk proberen te houden kan het voorkomen dat de levertijden iets oplopen wanneer u meerdere stuks besteld. Dit zal dan direct door onze leverancier in Engeland worden verzonden.

Wilt u meerdere stuks van deze usb-stick en wilt u een schatting van de levertijd of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Klik op de link voor het gehele assortiment Integral Black.


Reviews (0)
Type de code over
Deel dit met een vriend(in)
@
@
Type de code over

Misschien vind u dit ook wel iets: