Top

Adata S107 usb3.0 8GB usb stick flash drive blauw zwart shockproof waterdicht

  • Adata S107 usb3.0 8GB usb stick flash drive blauw zwart shockproof waterdicht
  • Adata S107 usb3.0 8GB usb stick flash drive blauw zwart shockproof waterdicht
  • Adata S107 usb3.0 8GB usb stick flash drive blauw zwart shockproof waterdicht
15,95
Product is niet meer leverbaar

De S107 serie van Adata is een usb 3.0 usb stick die zowel shockproof als waterproof is en deze is speciaal gemaakt voor degenen die evenveel tijd op locatie als op kantoor besteden en de usb stick in hun vrije tijd overal mee naar toe nemen. Voor deze actieve leefstijl heeft Adata nu een flash memory product ontworpen die hier precies bij past. De S107 serie snel en robuust in 1! De 3.0 zorgt ervoor dat u tot 10x sneller kunt werken dan een 2.0 usb-stick!
 

Merk: Adata
Type: S107
Capaciteit: 8GB
Kleur: Blauw met zwart

Prijs: €15,95
Verzendkosten: €2,50
Levertijd: 1-3 werkdagen
Garantie: 1 jaar

 

Specificaties
Leessnelheid: 100 mb/s
Schrijfsnelheid: 25 mb/s


 

De S107 flash drive is solide gemaakt waardoor de usb-stick het uithoudingsvermogen heeft om zich staande te houden op ruiger terrein. De overdrachtssnelheden van deze Adata zijn hoog genoeg om u bij te houden op welk terrein dan ook.
 

Overeenstemming met de US MIL-SPEC standards neemt de angst voor dataverlies door omgevingsfactoren weg. Met een rond en simpel profiel biedt het oppervlak een comfortabele en anti-slip grip. Een laag beschermend rubber van militaire kwaliteit levert water- en shockproof prestaties.

 

Het rubber dat om de usb-stick heen zit zorgt ervoor dat deze waterproof en shockproof is. In een laboratorium is de waterdichtheid, uiteraard met gesloten cap, getest op 1 meter diepte voor 20 minuten! De mate van shockproof voldoet aan de hoge eisen van US MIL-STD-810F-514.5C-3 military standard waardoor u deze usb stick gerust overal mee naar toe kunt nemen.
 

Heeft u vragen over dit product, over de levering, over uw bestelling of heeft u een andere vraag!? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen erg graag.Reviews (0)
Deel dit met een vriend(in)
@
@